Se og sammenlign video, data og omgangstider med iAnalog datalogging.

iAnalog datalogging – Det ultimative video- og dataloggingssystem til racerbiler.
iAnalog datalogging er en omkostningseffektiv 1080p HD-datalogger med to kameraer, og den er tilgængelig nu i vores webshop.

Innovation inden for videodatasystem: Optagelse af dual stream 1080p fuld HD-video og lyd sammen med GPS- og accelerometerdata.
iAnalog datalogging er fuldt kompatibel med vores software til analyse med mulighed for videooverlays; dette giver dig mulighed for at bruge de samme applikationer som professionelle bruger til at gennemgå, analysere, sammenligne og eksportere video og data fra din videodatalogger.

Brug iAnalyze datalogging på vejen eller på racerbanen – den konstante logning vil sikre, at du altid gemmer den seneste aktivitet, uanset hvor det sker. Du skal aldrig bekymre dig om at slette gamle videoer, de overskrives automatisk, når der er brug for plads.

Den kompakte enhed indeholder både 1080p HD-kameraer, GPS, accelerometre og statusskærm. Dette muliggør en simpel installation i dit køretøj.

Begge kameraer kan justeres lodret og vandret for at fange den perfekte visning. For eksempel kan det øverste kamera optage førerens bevægelser, mens det nederste kamera optager kørslen. Alt dette for at hjælpe dig med at forbedre din kørsel.
Lyd i bilen optages på begge videostreams, mikrofonen kan dæmpes for privatlivets fred.

iAnalog datalogging-sættet inkluderer et 32 ​​GB micro SD-kort med en SD-kortadapter.
Følgende dele er også inkluderet:
Cigarettænderstik 12v strømkabel – langt
PC USB-kabel
Monteringsbeslag med reserve 3M VHB klæbepude